Få åtkomst till premiuminnehåll

2017-07-17

Räikkönens besvikelse total - rör inte en min efter racet

Av Redaktionen

Kimi Räikkönen tvingades in i depån när endast två varv återstod av Storbritanniens GP. Däckhaveriet kostade honom en andraplats och efter racet gick det inte att gå miste som F1-veteranens besvikelse.

Dela artikel

för 23 minuter sedan

Bill Clinton besökte Sauber - inför racet: "Önskar att alla kunde se det här"

Av Robin Eriksson

Inför starten av USA:s GP dök den tidigare presidenten Bill Clinton upp på Circuit of the Americas - och besökte Saubers garage.
– Jag önskar att alla som tittar kunde få möjligheten att göra det jag precis gjorde för att se alla som är involverade i det här. Det är ett fantastiskt lagarbete, sa han inför racet.

Dela artikel

för 2 timmar sedan

Hamilton vinner i USA – drygar ut total-ledningen

Lewis Hamilton vinner USA:s Grand Prix. Segern innebär dock att kampen om VM-titeln fortsätter. Se sammandraget från GP-tävlingen i USA i spelaren ovan.

Dela artikel

för 4 timmar sedan

Mercedes-chefens utspel: "Tagit sporten till en ny nivå"

Mercedes tekniska chef, James Allison, levererade ett modigt utspel efter stallet vunnit konstruktörs-VM. Britten anser nämligen att dagens Mercedes har nått en nivå som ingen i Formel 1 har varit i närheten av tidigare. Se intervjun med Allison i spelaren ovan.

Dela artikel

för 4 timmar sedan

Sprickan i Force India (?): "Gjorde likadant förra loppet"

Esteban Ocon och Sergio Perez hade en dust på banan i Austin. Perez ville att Ocon skulle svänga åt sidan så att det var fritt fram för mexikanen att köra om. Efter loppet berättar Ocon att han är van, och att detta hände även förra loppet.

Dela artikel

för 5 timmar sedan

Uppgiven Magnussen efter Ericssons påkörning: "Vad ska jag göra"

Danske Haas-föraren, Kevin Magnussen hade ingen rolig dag på Austin i söndags. Föraren var riktigt besviken över hur tävlingen slutade. Lyssna på Kevin Magnussens intervju i spelaren ovan.

Dela artikel

Oj, din webbläsare är för gammal och stödjs inte av viasatsport.se

Viasatsport.se fungerar med flertal olika webbläsare. Däremot behöver du uppgradera din webbläsare för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Här har vi listat några av de vanligaste webbläsarna som vi stödjer.

Chrome

By Google

Safari

By Apple

Firefox

By Mozilla

Edge

By Microsoft