Få åtkomst till premiuminnehåll

2017-11-14

Domen efter Brasiliens GP: "Det hjälpte knappast Ericsson"

Av Robin Eriksson

Marcus Ericsson och Charles Leclerc pekas ut som favoriter till att köra för Sauber nästa säsong. Att döma av betygsättningen från F1i.com efter Brasiliens GP var Ericssons insats i racet inte till hans fördel inför teamets stundande förarbeslut.

Dela artikel

för en minut sedan

Uppgifter: Ska presentera nyheten – på podiet

Formel 1 kommer att presentera sin nya logotyp i samband med prisutdelningen efter söndagens race, det rapporterar Autosport.

Dela artikel

för 39 minuter sedan

Tappar fattningen totalt – efter Grosjeans agerande

Daniel Ricciardo är känd för att gå med ett konstant leende på läpparna. Men under fredagens andra tidsträning i Abu Dhabi visade han en mer eller mindre främmande sida av sig själv. Australiensaren blev mäkta irriterad på Romain Grosjean och lät fransmannen veta vad han tyckte om agerandet.

Dela artikel

för 2 timmar sedan

Efter sommarens uppgifter – Liberty Media bekräftar planerna

Det kom i somras fram uppgifter om att ett stadsrace planeras i Köpenhamn. Våra danska kollegor på TV3 Sport träffade Liberty Medias Sean Bratches, och han gav ett positivt besked för samtliga F1-fans i Skandinavien: Diskussioner har förts med Köpenhamn.
Se intervjun i spelaren ovan.

Dela artikel

för 2 timmar sedan

Bakslaget: Bestraffas – för fjärde raka racet

Brendon Hartley kommer att starta sitt fjärde raka Formel 1-race med ännu en griddbestraffning, detta efter att Toro Rosso ersatt en del av förarens power unit till söndagens race.

Dela artikel

för 3 timmar sedan

Liberty Media bekräftar – har fört diskussioner

Dela artikel

Oj, din webbläsare är för gammal och stödjs inte av viasatsport.se

Viasatsport.se fungerar med flertal olika webbläsare. Däremot behöver du uppgradera din webbläsare för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Här har vi listat några av de vanligaste webbläsarna som vi stödjer.

Chrome

By Google

Safari

By Apple

Firefox

By Mozilla

Edge

By Microsoft