Få åtkomst till premiuminnehåll

2017-12-14

Nytt besked om Erik Skoglunds tillstånd

Erik Skoglund ligger fortfarande i medicinsk koma efter att ha drabbats av en hjärnblödning. Hans tillstånd beskrivs som allvarligt men stabilt och läkarna hoppas kunna väcka honom ur koman någon gång nästa vecka, det meddelar den svenske boxarens team under torsdagen.

Dela artikel

2018-01-17

Badou Jack: "Han är farlig - men har aldrig mött någon som mig"

Av Oskar Nyström, Fredrik S. Johansson

Redan under våren ser proffsboxaren Badou Jack ut att ställas inför karriärens svåraste utmaning hittills. Det berättar han i en intervju med viasatsport.se.
– Vi väntar bara på datum och plats, det kommer att bli en stor gala, säger Jack.

Dela artikel

2018-01-16

Efter uppvaknandet - Skoglund hälsar till fansen

Av Jacob Larsson

Erik Skoglund har äntligen fått komma hem från sjukhuset efter att ha drabbats av en blödning i hjärnan. På Instagram hälsar boxaren nu själv till sina fans.

Dela artikel

2018-01-15

Jack om nomineringen på Idrottsgalan: "Betyder mycket"

Dela artikel

2017-12-28

Glädjande besked för Skoglund - flyttas från intensiven

Av Redaktionen

Tidigare i december försattes boxaren Erik Skoglund i koma efter att ha drabbats av en blödning i hjärnan. Nu har 26-åringen flyttats från intensiven.

Dela artikel

2017-12-20

Erik Skoglund är vaken: "Visat positiva tecken"

Tidigare i december försattes boxaren Erik Skoglund i koma efter att ha drabbats av en blödning i hjärnan. Nu har 26-åringen vaknat upp ur koman och är responsiv, det skriver boxarens stall, Sauerland i ett pressmeddelande.
–Han har visat på flera positiva tecken. Han andas på egen hand med hjälp av en ventilator och han svarar på instruktioner. Han kommer dock fortfarande att vårdas på intensivvårdsavdelningen. De svåraste och mest livshotande delarna av hans återhämtning ligger nu bakom honom, skriver dem.

Dela artikel

Oj, din webbläsare är för gammal och stödjs inte av viasatsport.se

Viasatsport.se fungerar med flertal olika webbläsare. Däremot behöver du uppgradera din webbläsare för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Här har vi listat några av de vanligaste webbläsarna som vi stödjer.

Chrome

By Google

Safari

By Apple

Firefox

By Mozilla

Edge

By Microsoft