Få åtkomst till premiuminnehåll

Bragdguldet till Stenson

Av TT

Henrik Stenson har ett sagolikt golfår bakom sig. Svensken blev den första svenske golfaren på herrsidan att vinna en majortävling.
Nu tilldelas han Svenska Dagbladets bragdguld 2016 för sin historiska insats - se tillbaka på det magiska ögonblicket här.
– Jag är jättestolt och jätteglad för att få den här utmärkelsen, var Henrik Stensons första kommentar efter Bragdguldsbeskedet.

Dela artikel

Stark avslutning av Stenson i Abu Dhabi

Av Mikael Hallgren

Henrik Stenson slutar på en åttonde plats i årets upplaga av Abu Dhabi Championships. Svensken gick sju under par för dagen, samma som vinnaren Tommy Fleetwood.

Dela artikel

Maximalt flyt med studsen - kan inte hålla sig för skratt

Av Mikael Hallgren

Andrew Johnstons inspel blev lite för långt men engelsmannen har Fru Fortuna på sin sida och får med sig en väldigt lyckosam studs.

Dela artikel

Stabil Stenson visar inga spår av skadan i Abu Dhabi

Av Christian Sahlgren

Henrik Stenson ligger bra till efter två spelade rundor i Abu Dhabi. Svensken följde upp gårdagen runda på 70 slag med fortsatt stabilt spel. Skadefrånvaron och julledigheten verkar ha gjort svensken gott.

Dela artikel

Stenson: ”Den enda tävling jag inte lyckats vinna”

Av Christian Sahlgren

I morgon inleds Abu Dhabi HSBC Golf Championship. Henrik Stenson är på plats för att försöka ta hem den enda pokalen han ännu inte vunnit i Mellanöstern. Detta blir svenskens 13:e försök.

Dela artikel

Så följer du Europatouren på Viasat Golf och Viaplay:

Torsdag: 04.30-09.30 & 12.00-14.00
Fredag: 08.00-14.00
Lördag: 09.30-18.00
Söndag: 09.30-18.00

Stenson är tillbaka - för 13:e (!) gången

Av Christian Sahlgren

Henrik Stenson var tillbaka på banan förra veckan efter den revbensskada han ådrog sig i november. På torsdag ställer han upp i Abu Dhabi Golf Championship för 13e gången, och han gör det i ett stjärntätt startfält.

Dela artikel

Oj, din webbläsare är för gammal och stödjs inte av viasatsport.se

Viasatsport.se fungerar med flertal olika webbläsare. Däremot behöver du uppgradera din webbläsare för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Här har vi listat några av de vanligaste webbläsarna som vi stödjer.

Chrome

By Google

Safari

By Apple

Firefox

By Mozilla

Edge

By Microsoft