Få åtkomst till premiuminnehåll

Wenström Weekly: "Galenskapens undantag"

När nyrikedomen och kortsiktigheten slår nya rekord i Premier League finns det en klubb som är annorlunda. Som tänker budget, kontinuitet och samtidigt når sensationella resultat.
I det här programmet: reportage om Burnley Football Club: mot alla odds och förutsättningar är de lika bra som Liverpool och Arsenal. I världens rikaste liga är de old school i väldigt mycket på ett unikt sätt.
Hör också i ”Totalkoll Europa” inför svenskduellen i Tyskland, Ludde vs. Foppa.

Dela artikel

för 7 timmar sedan

Jättarna utmanas – ny storklubb tar sikte på stjärnan

David Luiz har bara spelat en match för Chelsea sedan förlusten mot Roma i Champions League i Oktober, och nu ställer han ett ultimatum på tränaren Antonio Conte.

Dela artikel

för 7 timmar sedan

Uppgifter: Mourinhos senaste plan – sno från Chelsea

Av Patrik Vallbo

Willian spenderar numer största delen utav sin tid på bänken i Chelsea. Det skall Jose Mourinho ha snappat upp, och nu planerar portugisen för en återförening med stjärnan.

Dela artikel

för 7 timmar sedan

LISTA: Tio spelare som behöver byta klubb i vinter

Av Patrik Vallbo

Fotbolls-VM hägrar för många spelare som har sett sina länder kvalificera sig för mästerskapet i Ryssland i sommar. Och det kan innebära att vi får se en ovanligt aktiv transfervinter, då spelare vill öka sin chanser till speltid. Här listar Sportsmail tio spelare som kan tänkas vilja byta klubbar i vinter för att rädda sina möjligheter till VM-spel.

Dela artikel

för 8 timmar sedan

Budkrig att vänta – storklubbarna gör sig redo

Liverpool ser ut att råka ut för ett rejält bakslag i sin jakt på Southamptons mittback Virgil Van Dijk. Enligt uppgifter till Goal.com ska nämligen Manchester City har återupptagit sitt intresse för spelaren.

Dela artikel

för 11 timmar sedan

FA ställer Mourinho till svars – kräver förklaring

Det engelska fotbollsförbundet FA har bett Manchester Uniteds tränare José Mourinho att förklara de kommentarer han lade inför förra helgens Manchester-derby.

Dela artikel

Oj, din webbläsare är för gammal och stödjs inte av viasatsport.se

Viasatsport.se fungerar med flertal olika webbläsare. Däremot behöver du uppgradera din webbläsare för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Här har vi listat några av de vanligaste webbläsarna som vi stödjer.

Chrome

By Google

Safari

By Apple

Firefox

By Mozilla

Edge

By Microsoft