Få åtkomst till premiuminnehåll

Mourinho: "Just nu är han världens sämsta spelare"

Av Redaktionen

Se inslaget i spelaren här ovanför.

Dela artikel

2017-10-30

Guardiola varnar rivalerna – spelarduon kan bli mycket bättre

Av Patrik Vallbo

Leroy Sane och Raheem Sterling är två spelare som har en stor framtid om man ska tro spelarnas tränare, Pep Guardiola. Spanjoren säger nämligen att de båda spelarna har långt kvar tills de når sitt tak, och att de behöver bli bättre på de 'enklare sakerna'.

Dela artikel

Zlatans pep-talk med mästaren - sen vann stjärnan

Av Redaktionen

Zlatan Ibrahimovic satt inte bara ringside när Anthony Joshua besegrade Carlos Takam i Cardiff under lördagskvällen. Svensken gick dessutom in till den brittiska mästaren innan matchen och sa några väl valda ord.

Dela artikel

United-legendarens fräna kritik: "Något fel på honom"

Av Patrik Vallbo

Anthony Martial har alla kvalitéer som behövs för att lyckas i Manchester United, det anser Gary Neville efter att fransmannen avgjort lördagens toppmöte. Men United-legendaren riktar samtidigt skarp kritik till anfallaren – som han menar har problem.

Dela artikel

Skandalkungen gör det igen: "Ingenting annat än en glorifierad gympalärare"

Av Patrik Vallbo

Joey Barton är avstängd ifrån allt fotbollsspelande efter att han fått ta emot en 18-månaders avstängning för att han spelat på fotbollsmatcher förra säsongen. En avstängning som han själv ser som slutet på sin karriär. Men engelsmannens kontroverser slutar inte där, utan efter Evertons match mot Leicester i helgen, riktar nu Barton skarp kritik mot klubbens temporära tränare, David Unsworth.

Dela artikel

Wengers krav på stjärnan: "Har ett socialt kontrakt"

Alexis Sanchez kopplades i somras ihop med en flytt till Manchester City. Den tilltänkta övergången blev aldrig av, men klubben ska fortfarande vara intresserad. I helgen gästar Arsenal ligarivalen, och Arsene Wenger kommer att ställa högre krav än någonsin på den flyttryktade stjärnan.

Dela artikel

Oj, din webbläsare är för gammal och stödjs inte av viasatsport.se

Viasatsport.se fungerar med flertal olika webbläsare. Däremot behöver du uppgradera din webbläsare för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Här har vi listat några av de vanligaste webbläsarna som vi stödjer.

Chrome

By Google

Safari

By Apple

Firefox

By Mozilla

Edge

By Microsoft