Få åtkomst till premiuminnehåll

LISTA: Världens 20 dyraste spelare genom tiderna

Av Erik Göransson

Manchester United uppges betala över en miljard kronor för Paul Pogba. Det gör honom till världens dyraste spelare genom tiderna. Men vilka övriga stjärnor kvalar in på listan över de dyraste värvningarna någonsin? Vi har svaret.

Dela artikel

för 9 timmar sedan

Barca-tränarens krav på ledningen: Sälj dessa tre spelare

Av Robin Eriksson

Ernesto Valverde är inte helt tillfreds med truppen han tagit över från Luis Enrique. Nu vill han börja rensa och har pekat ut tre spelare som han anser vara överflödiga, det rapporterar den katalanska tidningen Sport.

Dela artikel

för 12 timmar sedan

Real Madrids bud: Erbjuder två spelare i Kane-affär

Av Robin Eriksson

Real Madrid vill värva Tottenhams skyttekung Harry Kane. För att övertyga Premier League-klubben om en försäljning är de redo att använda Gareth Bale och Borja Mayoral som en del av affären, det uppger den spanska radiostationen Onda Cero.

Dela artikel

Imponerad av insatsen - nu vill Guardiola värva från Napoli

Av Ludwig Persson

Pep Guardiola är imponerad av Napolis lagbygge. Så pass att spanjoren nu vill värva in ytterbacken Faouzi Ghoulam som ersättare till skadad Benjamin Mendy.

Dela artikel

Uppgifter: Real Madrid muntligt överens med supertalangen

Av Robin Eriksson

Real Madrid har redan värvat Vinicius Junior, en av Brasiliens mest lovande spelare. Nu är klubben överens med ytterligare en av landets största talanger: 17-årige Alan de Souza Guimaraes från Palmeiras, det avslöjar AS.com.

Dela artikel

Real-stjärnans mål – återvända till England

Av Patrik Vallbo

Gareth Bale siktar på att vara redo för comeback den första november. Real Madrid åker nämligen då till England för att möta spelarens gamla lag Tottenham Hotspur.

Dela artikel

Oj, din webbläsare är för gammal och stödjs inte av viasatsport.se

Viasatsport.se fungerar med flertal olika webbläsare. Däremot behöver du uppgradera din webbläsare för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Här har vi listat några av de vanligaste webbläsarna som vi stödjer.

Chrome

By Google

Safari

By Apple

Firefox

By Mozilla

Edge

By Microsoft